Badkamer voorbeelden

Badkamer voorbeelden

Bij het inrichten van de woonkamer of de slaapkamer heb je waarschijnlijk van te voren al een heel duidelijk beeld over welke kleuren, materialen en over de stijl van de kamer. Met deze kamers kan je doen wat je wilt. De badkamer is altijd net iets lastiger. Je hebt bij deze kamer minder vrijheid omdat bepaald meubilair zoals een douche, wasbak en eventueel een wc eigenlijk onmisbaar zijn. Ook denken veel mensen dat alleen de kleuren wit en blauw geschikt zijn voor de badkamer. Er is natuurlijk niks met deze klassieke kleuren, maar er zijn wel degelijk veel meer opties voor de badkamer!

badkamer

Luxe, donkere badkamer
Zwart is een kleur die heel goed gebruikt kan worden om de badkamer een luxe en chique uitstraling te geven. Maak de kleur wat zachter door hem te combineren met natuurlijke materialen zoals bamboe en bamboe.

 

badkamer1

Groen in de badkamer
Er zijn genoeg tropische planten die het erg goed doen in het vochtige badkamer klimaat. Planten zijn niet alleen leuk in de woonkamer, ze staan ook super in de badkamer en geven de kamer zo een tropische sfeer.

 

badkamer2

Natuurlijke materialen
Op dit moment is voor de woonkamer de landelijke stijl een echte hit, maar je kunt deze stijl met natuurlijke materialen ook erg goed in de badkamer gebruiken. Hout, linnen en bruin steen zijn erg mooi in combinatie met wit en zorgen voor een serene uitstraling.

badkamer3

Vrolijke mozaïek
Houd je van kleur? Dan is een badkamer vol mozaïek misschien wel iets voor jou. Met deze gekleurde tegeltjes kun je alle patronen die je maar bedenkt maken.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider