Schoolbord in interieur

Schoolbord in interieur

Een schoolbord is al lang niet meer alleen maar voor school. Je ziet nu super vaak dat er schoolborden gebruikt worden in de inrichting van huizen en restaurants. Je kunt namelijk heel makkelijk met schoolbordverf een wand of een kast beschilderen. Het is niet moeilijk en het heeft meteen resultaat. Binnen een paar uur is het namelijk droog en dan kun je er leuke tekstjes op schrijven of tekeningen op maken.

Het leuke van deze verf is dat je het dus overal kunt gebruiken, ook op plekken waar je het niet verwacht zoals in de wc. Op de eerste afbeelding hier onder kun je zien hoe leuk dat staat. Het is ook erg leuk om een muur of een kast in een kinderkamer te beschilderen. Kinderen houden er van om op muren te tekenen en dan is dit ideaal. Het is ook leuk om je gewone slaapkamer een deel van een muur te beschilderen zodat je echt een vlak krijgt op je muur waar je iets in kunt schrijven. Misschien laat iemand wel een leuke boodschap voor je achter.

Als je liever voor de functionele variant gaat, kun je in de keuken aan de slag gaan met schoolbordverf. Je kun dan van alles opschrijven zodat je het niet vergeet. Je kunt op deze manier je boodschappenlijstje levensgroot aan de muur hangen.

bord6 bord5 bord4 bord3 bord2 bord

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider