Badkamer met hout

Badkamer met hout

Hout is een materiaal dat super veel gebruikt wordt in huizen. Hout kun je ook perfect in je badkamer gebruiken. Het gaat namelijk lang mee en hout zorgt voor een warm effect, dat is wel zo fijn in een badkamer. Ook zorgt hout voor veel gezelligheid en sfeer in je badkamer. Het leuke van hout is dat je er zo ontzettend veel mee kunt. Er zijn zo veel kleuren texturen en je kunt er van alles aan veranderen. Eigenlijk kan iedereen dus hout gebruiken omdat het precies aangepast kan worden op basis van jouw smaak.

De combinatie van hout en natuursteen is super mooi. Door deze combinatie krijgt je badkamer ene luxe uitstraling zonder dat het overdreven is. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een houten plafond te nemen en een vloer van natuursteen. Meestal staan witte tegeltjes niet zo mooi bij hout, maar het kan natuurlijk wel! Je zou dan het beste de combinatie van echt ‘oud’ hout en tegeltjes kunnen nemen. Dan is het contrast extra groot waardoor het juist mooi is.

Houten accessoires zijn ook erg gezellig en handig in een badkamer. Je hebt altijd wel planken, krukjes of hangertjes nodig. Je moet natuurlijk wel je spullen makkelijk kwijt kunnen. Alleen al door het toevoegen van deze accessoires krijgt je badkamer een heel ander uiterlijk. Het is zeker het proberen waard! Kijk maar eens op de afbeeldingen hier onder voor leuke ideeën. Je kunt misschien wel iets op je verlanglijstje zetten voor sinterklaas. Veel plezier met inrichten.

badkamerr badkamerr2 badkamerr3 badkamerr4 badkamerr5 badkamerr6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider