Inrichting met chaises longue

Inrichting met chaises longue

Misschien ken je het woord chaises longue niet, maar je als je dit leuke bankje ziet dan herken je hem vast wel. Deze bankjes zie je veel in zuidelijke landen, maar ze zijn hier in het koude Nederland ook erg populair. Deze bankjes zijn natuurlijk ook super gaaf en ze zijn er in alle soorten en maten. Je hebt hele moderne en luxe uitvoeringen, maar de vintage chaises longue is ook super gaaf. Je hele huis krijgt dan wel in één klap vele meer sfeer.

De chaises longue op afbeelding één is echt heel erg gaaf. Dit bankje moet je eigenlijk in een super strak huis zetten zodat hij heel erg afsteekt tegen de rest. Hij komt dan wel echt tot zijn recht. Ik denk alleen wel dat hij minder lekker zit dan de nieuwere versies die er onder staan. Veel chaises longues hebben maar één leuning aan de zijkant, maar je kunt nu ook kiezen voor twee leuningen. Het lijkt dan alleen iets meer op een stoel met een langer zitvlak.

Deze bankjes zijn heel erg handig omdat je vaak iets meer zitruimte wilt hebben, maar niet twee banken. Dit is dan de ideale oplossing en het ziet er ook heel erg leuk uit als er lekker een dekentje op ligt met een paar kussens. Dit is namelijk niet een uitzak bank voor bij de televisie, maar meer een bankje om even een kopje thee op te drinken of als je even rustig wilt zitten tijdens het bellen. Het is in ieder geval wel een aanrader!

lonque lonque2 lonque3 lonque4 lonque5 lonque6 lonque7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider