Scandinavische woonaccessoires

Scandinavische woonaccessoires

Een Scandinavisch interieur wordt gekenmerkt door eenvoud, functionaliteit en minimalisme. Het is geen schreeuwerige opvallende woonstijl maar juist heel rustig en simpel. Veel en overweldigende decoraties zal je in dit interieur niet zo snel terug vinden. Vooral het functionalisme is erg belangrijk voor dit interieur, meubels mogen natuurlijk mooi zijn maar de schoonheid moet niet ten koste gaan van de functionaliteit. Omdat er in de Scandinavische landen een overschot aan hout is zie je dit materiaal veel terug in deze interieurstijl.

In de interieurwereld zijn Scandinavische merken al een tijdje heel populair, denk maar aan merken als HAY en Bloomingville. Scandinavische decoraties herken je aan het gebruik van hout, ijzer of staal, lichte kleuren en pastels en leuke grafische printjes. Een merk dat mooie Scandinavische decoraties verkoopt is By Zenz. Op de website van dit merk kun je terecht voor onder andere textiel als kussens en plaids, lampen, meubels, vazen, decoraties en posters van allemaal verschillende merken. Natuurlijk allemaal in de prachtige Scandinavische stijl!

By Zenz was ook aanwezig op de Woonbeurs in Amsterdam afgelopen vrijdag. Hier waren vooral de witte vaasjes en koperen woondecoraties erg populair.

scan

 

Kussen Graphic, €17,95

 

 

scan1

 

Vaas Bold hoog, €39,9

scan2

 

Draagmand Molecule, €49,95

scan3

Huisje kurk roze, €17,95, nu €9,95

 

De items zijn de koop via de webshop van By Zenz.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider