5 opmerkelijke badkamer ideeën

5 opmerkelijke badkamer ideeën

Deze vijf badkamers wil je gewoon even zien. Het is eigenlijk heel leuk om zelf te maken of te kopen. Maken is bij sommige wel een beetje lastig, maar als je een handige man hebt, of als je zelf heel handig bent, kan je het proberen.

Wij hebben hier ter inspiratie 5 heel diverse heel aparte badkamer ideeën voor jou op een rijtje gezet. Bij de eerste afbeelding zien we iets heel engs eigenlijk. Het is namelijk een badkamer die een glazen vloer heeft. Ja, best wel eng, maar als je er eenmaal aan gewend bent, zal je er niks meer van weten. Je ziet dat de ondergrond, onder het glas dus, een soort kelder is. Alsof het iets ouds is waar nu dus een modern huis op is gebouwd. Heel apart. Origineel idee ook om er een glazen vloer in hebben laten zetten.

Het tweede en derde plaatje zijn eigenlijk gewone wastafels, maar dan met een extraatje. En een leuk extraatje wel te verstaan. De wasbakken zijn super creatief gemaakt waardoor het een heel ander effect geeft in de gehele badkamer. Heel apart ook, want als het licht er doorheen schijnt, zie je dus mooie schaduweffecten. Bij het derde plaatje zie je een soort aquarium. Of het echte vissen zijn, geen idee… Op het vierde plaatje zien we een opmerkelijk badkuip. Deze is helemaal van glas. En tot slotte is het laatste plaatje een enorm vrolijke badkamer. Het thema is onderwater feest zo te zien. De hele muur is in een onder water thema in mozaïek  gelegd. Zo wilt elk kind wel in de badkamer spelen!

Bathroom-Design-Ideas-12

Bathroom-Design-Ideas-5

Bathroom-Design-Ideas-7

Bathroom-Design-Ideas-4

Bathroom-Design-Ideas-10

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider