Woonaccessoires landelijk

Woonaccessoires landelijk

Je hebt landelijke kleuren zoals wit, grijs en bruin gebruikt als kleur voor op de muur en voor de grote meubels in jouw woonkamer. Er staan meubels van beschadigd hout en ook steigerhout heb je in het interieur verwerkt. Het enige wat nu nog mist zijn een paar leuke woonaccessoires die jouw huis een nog landelijkere uitstraling geven. Gelukkig kunnen wij jou hierbij helpen!

In een landelijk interieur wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, linnen en riet. Deze materialen wil je dan ook verwerken in de woonaccessoires als je voor een echt landelijke uitstraling wil gaan. Omdat de landelijke woonstijl op dit moment heel erg populair is zijn er veel winkels die woonaccessoires in deze stijl in hun assortiment hebben.  Voorbeelden van landelijke woonaccessoires en decoraties zijn kandelaars van hout, een bontkleed (of namaak bont) en rieten manden.

Natuurlijk hebben wij een paar artikelen opgezocht die je kan gebruiken om jouw interieur nog landelijker te maken. De producten zijn te bestellen via de webshop van VT Wonen. Welke woonaccessoire vind jij het leukst?

land

 

House Doctor raise plaid beige, €109,95

 

 

 

land3

 

Zuiver Cable hanglamp wit, €169,-

land2

 

Clayre & Eef kapstok met plankje, naturel €20,95

 

land1

Casa Vivante isis opbergdoos 28 cm bruin, €40,45

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider