Westwing Home and Living

Westwing Home and Living

Super leuk is het om door alle woonwinkels te lopen, maar s’avonds thuis op de bank zitten en gave interieuritems kopen is net zo leuk! Deze worden ook nog eens voor je thuisgebracht en woonwinkels bieden de items vaak duurder aan als dat ze online verkrijgbaar zijn.

Aan interieur inspiratie op internet kunnen wij, en waarschijnlijk ook jij, uren besteden. De allerleukste woningen en interieurs komen voorbij waarbij soms wel, soms niet wordt aangegeven wat er allemaal in huis te vinden is. Sommige webshops zoals Westwing laten gave foto’s zien van een interieur en door op de afbeelding te klikken kom je in de „mini shop” waar de deze interieur items kunt kopen. Interieur inspiratie opdoen en tegelijkertijd ook nog de leuke items kopen die erbij horen.

Voor verschillende interieurstijlen hebben ze dagelijks een groot aanbod woonitems waar je uit kunt kiezen. Van een Aziatisch interieur met veel goud, kleurrijke kasten en schaaltjes van bamboe tot aan Scandinavische trends waarbij je veel witte items ziet. Naast alleen een webwinkel hebben ze ook een magazine waarin ze alle nieuwe interieur inspiratie en interieurtrends laten zien. Dit online magazine is gebaseerd op verschillende thema’s, denk hierbij aan „Pastel power” of „a romantic wedding”. Hier kun je veel inspiratie op doen om te gebruiken in jouw interieur.

Westwing

Niet zomaar een online webwinkel maar Westwing, het platform waar je je voor moet aanmelden om te kunnen shoppen. Iedere dag hebben ze verschillende aanbiedingen in de nieuwste interieurtrends. Omdat ze niet een hele winkel vol met items hoeven te kopen scheelt dit enorm in de prijs van de artikelen. De shop ziet er goed uit en je wordt iedere keer weer verrast door een aantal gave woonaccessoires voor in je huis.

Jezelf aanmelden is gratis en wanneer je onderstaande voucher gebruikt krijg je ook nog eens 15 euro shopping tegoed kado!Westwing

 

Westwing_Maritimer_Tisch_2 Westwing_Mood_Bilderrahmen_2

Westwing_Mood_Champagner_Eis

Westwing_Mood_Balmuir

Westwing_Mood_Ethno_Akzente_Balkon

afbeeldingen:westwing

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door