Lekkere geur in huis

Lekkere geur in huis

Een lekkere geur in huis is net zo belangrijk als de lichtinval en de kleuren die je gebruikt. Denk eens aan de lekkere geur van vers gebakken brood die je bij de bakker tegenkomt, of de geur van eucalyptus wanneer je een wellness centrum binnen gaat. De sfeer die in je huis hangt wordt door een groot deel bepaald door de geur, dit is daarom heel belangrijk. Vaak is geur een van de zaken die vaak wordt vergeten in huis.

Plaats van de geur in je huis

Wanneer je een geur in huis neemt wil je dat deze de hele kamer vult. Geur wordt verspreid door lucht, plaats geurstokjes of een geur diffuser daarom altijd op een plaats waar de lucht stroomt. Wanneer je deze ver weg in een hoekje neerzet zal deze nooit de hele kamer vullen met geur. Kies bijvoorbeeld een plek in de buurt van de deur, deze gaat vaak open/dicht waardoor je weer lucht langs de geur laat gaan en deze mee de kamer inneemt.

Kies een geur die goed past bij het seizoen of bij een sfeer die jouw aanspreekt. Geuren zijn heel persoonlijk en moeten daarom zorgvuldig uitgekozen worden. Heb je een vrolijk interieur, en is het zomer? Neem een geur die fris is en ruikt naar bloemen of neem een fruitige geur. Wil je meer een neutrale geur in huis neem dan een lichte geur zoals groene thee of lotus. Is het winter, wil je een knusse avond, of ben je meer van de wat zwaardere geuren neem dan een geur met hout of een kaneel geur om zo de winterse sferen meer te benadrukken.

Geurstokjes

Je hebt vele verschillende manieren om een geur in je huis te nemen maar wij vinden geurstokjes de leukste en lekkerste manier. Wij hebben twee verschillende geurstokjes van Millefiori getest; de Melody Flowers een heerlijke bloemengeur die ruikt naar Rozen, Jasmijn, Pepermunt en vanille. Melody flowers is een geur die het heel goed doet op een zomerse dag. Cold Water een frisse geur die ruikt naar Eucalyptus, Munt, Lavendel en Cederhout. Cold water is een geur die je altijd in je huis kunt neerzetten. Ben je benieuwd welke geuren Millefiori nog meer te bieden heeft? Gebruik dan online korting voor V&D zodat je veel meer heerlijke geuren kunt proberen.

Millefiori is een Italiaans merk, het huisparfum heeft speciale stokjes waardoor de geurstokjes tot wel 6 maanden een heerlijke geur in je huis verspreiden. Wil je meer geur in je huis, draai dan de stokjes een keer om. Of wil je juist op een subtielere manier de geur in huis verspreiden, stop dan minder stokjes in het huisparfum.

geurstokjes millefiori

huisgeur millefiori

Lekkere geur in huis plaats van de geur in je huis

stokjes geur millefiori

Afbeeldingen:Millefiori Milano

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door