Tafel idee

Tafel idee

Een eettafel is bruikbaar in elk huis, of je nou elke avond met familie eet of als je ‘m maar af en toe gebruikt. Wat het dan ook mag zijn, je wilt toch niet dat de eettafel te veel ruimte inneemt. Denk aan zo’n tafel waarbij je zijdes naar beneden kan laten hangen. Het is een klassieker, verkrijgbaar in elke stijl en het is een perfecte keuze.

traditional-living-room-how-to-store-drop-leaf-tableAls er geen duidelijke scheiding is tussen de woonkamer en eetkamer kan zo’n tafel deze twee ruimtes koppelen. Een populair decor idee is om de tafel en bank met de ruggen tegen elkaar aan te zetten.

living-room-with-drop-leaf-table-behind-sofaDit soort opstelling maakt het mogelijk om de woonkamer en eetkamer gescheiden te houden zonder dat je een zichtbaar iets gebruikt om een scheiding aan te geven.

coffee-table-drop-leaf-designEr is ook de mogelijkheid om de tafel een deel te maken van de woonkamer. In dit geval vervangt de tafel dus de salontafel en maak je de woon- en eetkamer één geheel.

drop-leaf-kitchen-dining-tableAls je de keuken en eetruimte één geheel wilt maken dan kan je er een tafel plaatsen. Zo kan het dienen als kookeiland, maar ook als echt eetruimte. Als je het echt wilt gebruiken als een tafel waar je dingen op klaar maakt moet je de krukken onder de tafel schuiven.

famrhouse-kitchen-table-drop-leafJe kan dit soort tafels ook toevoegen aan de keuken zelfs als je al een kookeiland hebt. Het kan een band vormen tussen de keuken en de eetkamer. Vooral als het een gehele open ruimte is.

kitchen-island-with-drop-leaf-table

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door