Inspiratie behang

Inspiratie behang

Behang is een goede manier om de kamer een beetje op te leuken. Vaak is behang toch net iets opvallender dan alleen een likje verf op de muur, tenzij deze verf een neon kleur is natuurlijk. De keuze in behang is ontzettend breed, je hebt behang met bloemenprinten, kinderbehang met piraten en behang dat lijkt op een natuurlijk materiaal zoals hout of steen.

Voor elke interieurstijl is wel een bijpassend behangetje. Een ouderwets bloemenpatroon in een vintage woonkamer, een behang met lichte kleuren en een grafische patroon voor de Scandinavische kamer en een betonnen behang in een kamer met de industriële interieurstijl. Wanneer de woonkamer geen bepaalde interieurstijl is, heb je nog meer keuzevrijheid dan wanneer je de stijl van het interieur en het behang op elkaar af wilt stemmen.

Er worden op dit moment de meest aparte soorten behang gemaakt, maar natuurlijk bestaat er ook gewoon nog rustig behang in een effen kleur voor als je niet zo van felle kleuren en printen houdt. Ben je benieuwd geworden naar wat voor soort behang andere mensen in de woon- en slaapkamers hangen? Bekijk dan de afbeeldingen hieronder en wie weet doe je nog wat inspiratie op voor jouw eigen interieur.

wall wall1 wall4 wall5 wall6 wall7

Bron: Pinterest

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider