Strandsfeer interieur

Strandsfeer interieur

Het gevoel dat je krijgt als je op vakantie bent in een prachtig resort of bij het strand is simpelweg geweldig. Daarom willen we dat gevoel creëren in ons eigen huis. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om je huis een vakantie- of strandsfeer te geven. Kies wat leuke artikelen uit die je erg graag wilt in huis en begin met decoreren. Gebruik de schelpen die je hebt meegenomen van vakantie of koop ze in de winkel. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van zand en nep koralen.

Je kan erg gemakkelijk zelf een saaie spiegel omtoveren in een leuke strand-achtige spiegel met schelpen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn schelpen, lijm en een spiegel. Wat ook erg leuk is om te doen, is een lamp omtoveren met zand en wat schelpjes. Zorg dat je een transparante onderkant heb waar je zand en schelpen in kan doen, zorg dat de draad van de lamp een lange draad heeft. Kaarsen zijn erg romantisch en deze kan je dus gemakkelijk omtoveren naar iets leuks. Gebruik een draadje van touw en wikkel die om de kaars houder heen. Lijm daarop schelpjes vast met secondelijm.

Zo zijn er nog veel verschillende manieren om een strandsfeer te creëren in huis. Hieronder hebben we foto’s voor inspiratie.

Strandsfeer interieur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider