Oud & Nieuw decoratie

Oud & Nieuw decoratie

Het huis versieren voor het kerstdiner doen veel mensen, maar oud & nieuw komt er ook nog achter aan. De kerstversiering hangt er dan vaak nog, maar het is wel leuk om dan nog even extra aandacht te besteden aan de jaarwisseling. Dat hoeft ook helemaal niet zo veel moeite te kosten. Je kunt bijvoorbeeld heel erg makkelijk een champagne tafel maken. Een tafel met een mooi tafelkeed, opvallende glazen, champagne en een nieuwjaarstak is al genoeg. Dit maakt je huiskamer of keuken meteen heel gezellig.

Een nieuwjaarstak is zo leuk omdat het vrolijk maar ook een beetje lente achtig is. De kerstboom kan best blijven staan, maar dit zorgt gewoon voor een andere sfeer. Papieren sterren, lampjes en gekleurde kaarsen doen het ook alijd erg goed met oud en nieuw. Als je echt iets origineels wilt, kun je een vaas of een kan vullen met iets leuks. Dat kan een tak zijn met allemaal zilveren belletjes, een tak met rode besjes, maar misschien is een doorzichtige vaas vol met mos ook wel grappig!

Je zou zelfs lampjes in een vaas kunnen stoppen, of misschien wel vuurwerk sterretjes in zand. Je kunt van alles bedenken, en ook dit hoeft niet eens zo veel werkt te zijn. Je zult zien dat je er veel complimentjes over krijgt! Een gezellig huis is al het halve werk als je gasten voor oud en nieuw krijgt.

nye nye2 nye3 nye4 nye5 nye6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider