Kerst in huis

Kerst in huis

Het is vandaag 1 december en dat betekent dat de feestmaand officieel is begonnen, hoera! Je hoeft je vanaf nu niet meer schuldig te voelen over de voorraad kerstspulletjes die je de afgelopen weken misschien al hebt ingeslagen bij Xenos en Action. Misschien vind je het voor Sinterklaas nog te vroeg om de kerstboom op te zetten, maar nadenken over hoe je de kerst dit jaar in huis haalt kan zeker geen kwaad. In dit artikel zetten wij een paar ideeën om de kerst in huis te halen onder elkaar:

Kerstboom
Een kerstboom is in december eigenlijk onmisbaar, met een kerstboom heb je namelijk al meteen de juiste basis voor de ultieme kerstsfeer in huis. Eerder vandaag is er al een artikel online gekomen over leuke alternatieven voor een echte dennenboom in huis, dit artikel lees je hier.

Kaarsen
Nog zo’n essentieel element voor de kerstsfeer zijn kaarsjes, en dan het liefst geurkaarsen met winterse geuren. Bij winterse geuren kun je denken aan warme geuren zoals vanille, appel-kaneel en gingerbread maar ook pepermunt en dennengeur zijn heerlijke winterse geuren. Sommige kaarsenmerken hebben zelfs speciale kerstcollecties met de lekkerste wintergeuren.

Decoratie
Verder helpt het natuurlijke altijd om het huis te decoreren met dennentakjes, kleine sneeuwpoppen of kerstmannen en andere winterse dingen in de kleuren wit, groen en rood.

sfeer

sfeer1

sfeer2

sfeer3

sfeer4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider