Blauwe slaapkamer

Blauwe slaapkamer

Blauw is een vrolijke, maar ook een rustgevende kleur. Het is dus eigenlijk de perfecte kleur voor je slaapkamer. Blauw past ook nog eens bijna overal bij, dus je kunt van alles in je kamer zetten en veranderen zondat dat je rekening hoeft te houden met de kleur. Het is erg makkelijk om een gezellige blauwe kamer in te richten. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het verven van één muur.

Deze muur verf je dan in jou perfecte blauwe tint, en dat zijn er veel! Als je een muur wilt die niet zo heel erg opvalt, dan kun je het beste gaan voor een pastelkleur. Het fijne van een pastelkleur is dat je dan nog meerdere kleuren in je kamer kunt gebruiken. Een donkere tint is wel erg speciaal en origineel. Sommige mensen vinden donkere kleuren ook erg fijn in een slaapkamer.

De kleuren wit, grijs en groen passen goed bij blauw. Deze kleuren kun je dus terug laten komen in het interieur. Hout is een materiaal dat je super goed kunt combineren met alle tinten blauw. Het zorgt er voor dat de blauwe kleur extra opvalt en hout is erg gezellig en sfeervol in het hele huis, ook in een slaapkamer dus. Een houten bed is dus een leuke optie!

blauw3 blauw2 blauw blauw5 blauw4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider