Mooie slaapkamer ideeën

De slaapkamer is de kamer in je huis waar je de meeste tijd in doorbrengt. Het laatste wat je ziet voor je gaat slapen is de slaapkamer, en deze kamer is ook het eerste wat je ziet als je wakker wordt. Juist daarom is het zo leuk om deze kamer mooi en speciaal in te richten. Lees hieronder wat we hebben uitgezocht waardoor jij jouw kamer in een speciale ruimte kan veranderen!

Grote print op de muur
Behang is leuk, maar een levensgrote foto is nog veel indrukwekkender. Kies bijvoorbeeld een waterval, wolken, een tropisch landschap of de zonsondergang. Laat de kleuren uit de afbeelding terug komen in de details van je slaapkamer zoals het dekbed of een lamp.

Hangende stoel
Een hangende stoel staat leuk en origineel in je kamer. Een stoel die aan het plafond hangt is toch net wat leuker dan eentje die op de grond staat. Leg een zacht kleed of een lekker kussen in de stoel en je hebt meteen de ideale plek om even lekker een boek te lezen bijvoorbeeld.

Hangend bed
Je weet nu van het bestaan van hangende stoelen, maar wist je dat je ook je bed kan laten zweven? Door je bed op een grote houten plaat te bevestigen en deze vervolgens vast te maken aan het plafond lijkt het net alsof je bed zweeft. Kijk wel eerst of het plafond dit aankan.

Grote spiegel
Een enorme spiegel is een echte eyecatcher in een kamer en bovendien heel handig. Kies bijvoorbeeld voor een grote spiegel met robuust hout eromheen voor in een landelijke slaapkamer.

Bed decoraties
Een bed hoeft niet simpel te zijn! Door aan elke hoek van het bed een grote tak te bevestigen krijgt je kamer een mysterieuze en opvallende uitstraling. Je kan ook andere voorwerpen kiezen om aan de hoeken van het bed te bevestigen, die is afhankelijk van de stijl van de slaapkamer.

 

slaapkamer5

slaapkamer2

slaapkamer1

slaapkamer3

slaapkamer4

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider