Cadeautjes voor in huis

Cadeautjes voor in huis

De feestdagen komen er weer aan, tijd voor cadeautjes dus! Het is altijd leuk om iets te geven of te vragen voor in huis. Leuke en gezellige items voor in je huis kun je namelijk altijd wel gebruiken. Er zijn winkels vol met accessoires, leuke meubels en veel meer. Genoeg inspiratie dus om leuke dingen te kopen en te vragen. Hier onder staan ook een paar leuke dingen! Mooie lijsten zijn bijvoorbeeld altijd handig, net als schalen en vazen. Je kunt ze overal neerzetten en ophangen.

Als je een saaie eettafel hebt, is het leuk om een schaal met allemaal kopjes te vragen. Je kunt ook een grote vaas met een leuke tak op een schaal zetten op je eettafel. Dat is misschien wel een klein beetje standaard, je kunt ook super originele dingen bedenken zoals grappige dingetjes aan de muur. Je kunt bijvoorbeeld allemaal bordjes aan de muur hangen in vintage stijl.

Krukjes, een leuke poef of een klein bijzettafeltje is ook erg gaaf en heel handig. Als je een houten item neemt, zit je eigenlijk altijd goed want hout past overal bij het het is erg populair op dit moment. Er zijn nu ook steeds meer winkels die alleen maar woonartikelen kopen met een humoristisch tintje. Bijvoorbeeld een broodmes in de vorm van een hond. De ribbels van het mes zijn dan zijn tandjes. Het is ook erg leuk om naar deze items op zoek te gaan. V&D verkoop meestal wel een paar artikelen uit dit assortiment. Veel plezier met kopen en vragen!

woon woon2 woon3 woon4 woon5 woon6 woon7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider