Moderne verlichting woonkamer

Moderne verlichting woonkamer

Een moderne woonkamer hoort natuurlijk ook moderne verlichting. Maar wat is nou precies moderne verlichting. Moderne verlichting kan ik elk soort vorm komen. Al is het een hanglamp, staande lamp, een ingebouwde lamp en ga zo maar verder. Je kan namelijk hele mooie moderne verlichting hebben. Denk bijvoorbeeld aan hanglampen met een mooie artistieke vorm. Of staande lampen met een hele simpele vorm.

Wat tegenwoordig ook erg populair is zijn de ingebouwde lampen in een muur of ergens achter een kast. Hierdoor krijg je erg veel effect in een ruimte. Deze lichten kunnen trouwens ook geplaatst worden achter een trap of aan de leuning hiervan. Dit is vooral erg mooi als je een wit interieur hebt. Je hebt het vast wel eens ergens gezien in een erg modern gebouw of iets dergelijks.

Maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor losse lampen. Door het hele huis door. Zo creƫer je ook heel snel een gezellige sfeer. Tegenwoordig zijn er ook veel artistieke lampen. Het gekste is tegenwoordig niet meer gek. Wees niet bang om iets uit te proberen of om zelf te experimenteren met aparte lampen. Doe vooral wat jij leuk vindt, want het is en blijft jouw huis.

Hieronder zijn wat voorbeelden.

modern modern1

modern2

modern3 modern4 modern5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider