Kleine slaapkamer inrichten

Kleine slaapkamer inrichten

We hebben niet allemaal een enorm landhuis met zeven badkamers en zes extra logeerkamers. Jammer genoeg komt het vaker voor dat een huis eigenlijk net ietsje te klein is voor alles wat je er in wilt hebben.En wanneer een kamer klein is, zijn waarschijnlijk de andere kamers is huis ook niet al te groot. Een kleine slaapkamer inrichten kan een uitdaging zijn, maar in tegenstelling tot een grote slaapkamer lijkt een kleine kamer al wel snel gezellig en knus.

We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat het bed de meest ruimte inneemt in de slaapkamer, helemaal als je een tweepersoonsbed hebt. De beste oplossing hiervoor is om een hoogslaper de nemen. Er zijn zowel een als tweepersoons hoogslapers verkrijgbaar. Door een hoogslaper als bed te nemen kan je de ruimte onder het bed weer gebruiken als studeerplek of om een klein bankje neer te zetten. Ben je een student op kamers en moet de slaapkamer ook als een woonkamer dienen, denk dan eens aan een bedbank.

Een andere ruimte vreter in de slaapkamer is een bureau. Deze nemen vaak een groot deel van de kamer in beslag, terwijl je er misschien niet eens heel vaak achter zit. Als je vrij weinig aan het bureau te vinden bent is een opklap bureau misschien wel wat. Wanneer je het bureau niet gebruikt kun je deze inklappen en heb je meteen weer een zee van ruimte.

Verder is het beste om niet te veel gebruik te maken van donkere kleuren en de ramen niet te blokkeren met meubels zodat er zoveel mogelijk licht naar binnen komt.

klein

klein1

klein2

 

klein3

 

Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider