6 interieur hacks voor luie mensen

6 interieur hacks voor luie mensen

Het inrichten en decoreren is natuurlijk het allerleukst in je eigen huis. Maar in plaats van veel geld uitgegeven kan het ook veel goedkoper. Wij hebben hier vier voorbeelden van interieur hacks. De meeste zijn erg kleine projecten dus je hebt er niet heel veel tijd voor nodig.

Genius-home-decor-ideas-3Wat dacht je van het zelf maken van fotolijstjes. Nog makkelijk, het zijn niet eens echt fotolijstjes. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is foto’s, of iets anders wat je aan de muur wilt hangen en washi tape. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij de Hema. Je kan er voor kiezen om de foto eerst apart aan de muur te hangen en dan de washi tape eromheen, of om de foto met de washi tape aan de muur vast te maken.

painting the doorAls je wel van kleur houdt maar niet echt heel veel kan je kiezen voor dit idee. Het is heel simpel, maar toch erg speels en leuk. In plaats van bijvoorbeeld de hele deur te verven kan je ervoor kiezen om alleen één bepaald stuk te verven. Net zoals ze hier hebben gedaan. Met kleur decoreren was nog nooit zo makkelijk.

Genius-home-decor-ideas-8Wie heeft dit niet eerder bedacht? Waarom zou je van die saai gordijnen haken gebruiken als je ook iets heel anders en leukers kan gebruiken. Koop bij een bouwmarkt een stevig lang touw. Knip die allemaal op dezelfde lengte (erg belangrijk, anders wordt je gordijn oneven) en knoop ze vast aan de stang. Dit past goed in een Scandinavisch interieur.

Genius-home-decor-ideas-11Een openhaard; niet iedereen heeft er eerlijk gezegd geld voor. Maar wat nou als je in een huis komt te wonen met een ingebouwde openhaard die niet zomaar weg kan. Dit is een perfect alternatief voor als je geen openhaard wilt bouwen. Koop gewoon een set kaarsen en plaats die in de open ruimte. Op deze manier heb je toch sfeer zonder een echte openhaard.

Genius-home-decor-ideas-7Een nieuwe lamp kopen? Nee, dat is helemaal niet nodig. Deze lamp ziet er trouwens wel uit alsof je ‘m zo uit de winkel hebt geplukt, maar dat is niet zo. Deze blauw/paarse lamp is helemaal zelf ontwerpen. Het enige wat je moet doen is met een punaise of naald gaatjes prikken in de lamp. Creëer leuke teksten of, zoals hier, een afbeelding.

Schermafbeelding 2014-10-30 om 2.51.23 PMVoor een goede verbinding in huis heb je natuurlijk wel een goede router nodig. Maar zo’n zwart of wit ding is niet erg bepaald decoratief. Het liefst wil je ‘m niet zien. En daar heb ze een goed idee voor bedacht. Gebruik een kaft van een boek om de router daar in te doen. Het enige wat nog uitsteekt is de antenne, handig hè!

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider