Interieur zolder

Interieur zolder

Vroeger werd de zolder vaak als een ruimte gezien waar de troep mooi opgeborgen kon worden. Vaak waren, en zijn, zolders de plek voor campingspullen, oude meubels en andere losse spullen. Tegenwoordig wordt de zolder ook steeds vaker ongebouwd tot een nuttige plek in huis. De zolder kan onder andere als walk in closet, studeerkamer en slaapkamer worden gebruikt!

Studeerkamer
Als je in de studeer of werkkamer zit wil je graag dat het rustig is en dat er niet om de haverklap mensen binnenlopen om dingen te vragen. De zolder is een vrij afgelegen plek in huis en daarom ideaal om om te bouwen tot een rustige studeerplek.

Walk in closet
Lang niet iedereen heeft ruimte voor een walk in closet in de slaapkamer zelf. Bij gebrek aan ruimte in de slaapkamer kun je er ook voor kiezen om op zolder een walk in closet te maken.Hoge kledingrekken zet je in het deel van de kamer waar het plafond hoog is en de lage muren zijn ideaal voor lage rekken of kastjes.

Slaapkamer
Als er in huis een slaapkamer te kort is bied de zolder vaak een oplossing. Met een beetje handigheid kan je van deze ruimte met vaak een schuin dak een hele gezellige slaapkamer maken!

zolder

zolder1

zolder2

zolder3

zolder4

zolder5

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider