Knusse inrichting

Knusse inrichting

Een knusse inrichting is een super gezellige en fijne inrichting met leuke lampjes, zachte kussens en misschien wel een open haard. Vooral in de winter is een knusse inrichting heel erg leuk, maar ook tijdens de rest van het jaar kun je een knusse inrichting houden. Het is trouwens helemaal niet moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Als je een lekkere bank hebt met kussens en een kleed er bij, ben je al een heel eind. Het leukste is dan natuurlijk als je deze bank voor een open haard kunt neerzetten. Een mooi knisperend vuurtje bevordert zeker de knusse sfeer in huis. Ook een open haard is het hele jaar door leuk, maar in de winter is het wel extra fijn.

Bij een knusse inrichting hoort ook het gebruik van hout en andere natuurlijke materialen in combinatie met zachte materialen. Een houten vloer met een schapenvacht als kleedje staat bijvoorbeeld heel erg knus. Dat kun je ook zien op de afbeeldingen hier onder. Als je een open haard hebt is het mooi om de houtblokken ook echt binnen neer te leggen. Ook als je geen open haard hebt, kun je ze gewoon binnen leggen. Dat zie je nu steeds meer bij trendy inrichtingen. Bij een knusse inrichting horen ook gezellige accessoires. Schilderijtjes, vazen met mooie bloemen en fijne dekentjes zijn echt must haves voor een knusse inrichting.

Om het extra knus en gezellig te maken kun je kaarsjes aansteken en kleine lampjes. Doe alle grote lampen uit, dan verandert de sfeer meteen. Je zult zien dat je met een paar kaarsjes al een hele leuke sfeer kunt creƫren.

knus knus2 knus3 knus4 knus5 knus6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider