Grote robuuste eettafel

Grote robuuste eettafel

De landelijke stijl is niet meer weg te denken op het gebied van interieur. Deze stijl is al een tijdje populair maar vandaag de dag is de stijl nog steeds heel erg geliefd en gewild. De landelijke stijl gaat uit van veel natuurlijke materialen met een robuuste uitstraling. Een meubelstuk die je in deze stijl vaak terugziet is een grote robuuste eettafel.

Je verwachte het waarschijnlijk al, maar een grote robuuste eettafel moet ook echt groot zijn. Omdat deze tafel zo groot is is hij voor lang niet alle interieurs geschikt, je moet echt wel een beetje ruimte hebben wil deze tafel mooi staan. Vooral in een grote open woonkamer of een woonkeuken staat de robuuste tafel erg mooi.

De uitstraling van een robuuste eettafel is een beetje ruig en ongepolijst. De tafel moet niet helemaal tot in de puntjes zijn afgewerkt met sierlijke vormen en lijnen. Juist de ruige en robuuste uitstraling past zo goed bij de landelijke interieurstijl. Ook in de industriële interieurstijl kan deze tafel het erg goed doen. De robuuste eettafel past een stuk minder goed bij moderne en minimalistische interieurs.

Als je en grote eettafel hebt is het belangrijk dat je ook genoeg stoelen om die tafel heen zet. De grote robuuste eettafel ziet er uitnodigend uit dus als er gasten blijven eten wil je natuurlijk wel dat die ook een plekje hebben.

eettafel

eettafel1

eettafel2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider