Interieur kleuren

Interieur kleuren

Opknappen van het huis kan een van de meest leuke dingen zijn en vooral als je de grenzen durft te doorbreken. Niet iedereen heeft het lef om diepere, donkere of zelfs fellere kleuren te gebruiken. Maar als je wel snel je huis fashion klaar wilt hebben kan je kiezen uit één van deze prachtige dramatische kleuren. Bekijk hieronder de verschillende kleuren.

Lava

dramatic-color-comboDeze dieprode kleur heeft de potentie om een kamer een eye-catcher te maken. Kies een nietsvermoedende ruimte uit zoals de hal of zelfs de eetkamer. Wanneer gasten deze kamer binnenlopen en de levendige kleur zien zullen ze vast overdonderd zijn.

Midnight

windsor+smith+dark+blue+powder+roomDe tint maakt niet uit, de kleur blauw geeft altijd een vleugje rust en ontspanning. Maar door een diepe midnight blauw creëer je ook drama. Het makkelijke van deze kleur is dat je het in elke kamer kan gebruiken.

Onyx 

dramatic-interiorZwarter dan wart, onyx is een van de brutaalste en dramatische keuzes. Je kan het alleen niet gebruiken in te grote kamers, want het is heel overweldigend. Maar een muur zal er chique en dramatisch uitzien.

Mink

traditional-bedroom-brownChocolade met een beetje kastanjebruin achtige tinten; door de kleur mink is het heel makkelijk om een Victoriaans achtig huis na te maken. Je kan veel vrouwelijke dingen creëren met een vleugje mink.

Wine 

master-small-bedroomDonker paars met wat rood achtige kleur; paars is een koninklijke kleur. Het is een prachtige kleur om op te nemen in je eigen interieur. De keuken is bijvoorbeeld een handige plek om het uit te proberen. Of een wijnrode slaapkamer voor een gedurfde statement.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider