Inrichten bijkeukens

Inrichten bijkeukens

Als je eenmaal gewend bent aan een bijkeuken, dan wil je eigenlijk niet meer anders. Deze ruimte is namelijk zo ontzettend handig dat iedereen er eigenlijk eentje zou moeten hebben. Je kunt namelijk de twee van de grootste apparaten in je huis daar neerzetten, maar ook allemaal andere handige dingen zoals een strijkplank en een schoenen rek. Op deze manier heb je de was, jassen, overige schoenen en andere spullen allemaal opgeborgen in een handige ruimte.

Het is dan natuurlijk wel mooi als je deze spullen ook nog netjes neer kunt zetten in deze ruimte. Daarom is het verstandig om mooie grote wandkasten te plaatsen zodat je daar bijvoorbeeld je wasmachine en droger in kunt zetten. Je doet na gebruik gewoon het deurtje of het gordijntje dicht en je ziet er niets meer van. Op de afbeeldingen hier onder kun je verschillende bijkeukens bekijken. In een van de bijkeukens zit ook een mini aanrechtje. Dat is heel erg fijn want dan kun je deze plek ook gebruiken om dingen schoon te maken en te wassen die je liever niet in je keuken hebt.

Eigenlijk zitten er alleen maar voordelen aan bijkeukens. Ze worden nu ook steeds meer gebruikt, niet alleen in oude huizen maar ook gewoon in nieuwbouwwoningen. Ik vind dat eigenlijk iedereen standaard een bijkeuken zou moeten hebben.

bijkeuken bijkeuken2 bijkeuken3 bijkeuken4 bijkeuken5 ZZ was 024

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider