Design bijzettafeltje

Design bijzettafeltje

Bijna iedereen vind het wel leuk om een vrij uniek meubelstuk is huis te hebben als echte eye catcher. Hier op de redactie zijn we ook altijd online rond aan het kijken naar de leukste eye catcher voor het interieur. Op de website van Urban Outfitters kwamen wij wel een heel opvallend bijzettafeltje tegen.

Een bijzettafel is vaak iets waar mensen niet zoveel aandacht aan besteden. Vaak wordt wat er op de bijzettafel komt te staan met veel zorg uitgezocht, maar kiezen mensen voor het gemak een goedkope en eenvoudige bijzettafel. Dit is eigenlijk zonde, zeker als je weet wat voor mooie bijzettafels er te koop zijn tegenwoordig.

Het bijzettafeltje hieronder is echt iets voor mensen die een beetje risico durven te nemen in hun interieur en niet bang zijn om op te vallen. Tussen alle houten IKEA bijzettafeltjes valt dit exemplaar namelijk behoorlijk op! De basis van het bijzettafeltje is een dier dat een houten tafelblad omhoog houdt. Er zijn vier verschillende dieren waar uit gekozen kan worden: een olifant, een mopshondje, een bruine beer en een tijger. Deze tafeltjes staan leuk naast de bank maar kunnen ook net zo goed als nachtkastje worden gebruikt.

Je koopt dit leuke, opvallende bijzettafeltje van het merk Kare bij Urban Outfitters voor €159,- per stuk.

bijzet

bijzet1

bijzet2

bijzet3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider