Gezellige badkamer

Gezellige badkamer

In een badkamer wil je lekker kunnen relaxen, en dat kan als je badkamer gezellig is en een fijne sfeer heeft. Het is echt zonde als je je badkamer vergeet bij het inrichten van je huis. Je badkamer is namelijk een super belangrijk deel van je woning, je brengt er echt veel meer tijd door dan je zou denken. Om een badkamer gezellig te maken zijn een paar dingen belangrijk.

Ten eerste is het erg fijn als de badkamer licht is. Als er weinig of geen ramen in je badkamer zitten kun je dit doen door veel wit te gebruiken. Ten tweede is het belangrijk om je badkamer opgeruimd te houden. Zet er alleen een paar mooie en handige accessoires in. Als er te veel spullen liggen wordt het rommelig, snel vies en zeker niet gezellig.

Ten derde kun je gebruik maken van hout en bijvoorbeeld een kleur. Daardoor krijg je een beetje speelsheid en vrolijkheid in de badkamer. Hout zorgt er voor dat je badkamer een natuurlijke en warme uitstraling krijgt. ten vierde is het mooi om een vloer te nemen van steen of een vloer met een mooie print. Hierdoor kun je je badkamer ook een beetje levendig maken. Op de afbeeldingen hier onder kun je een paar erg mooie voorbeelden zien van gezellige badkamers.

badkamer badkamer2 badkamer3 badkamer4 badkamer5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider