Zelf geurstokjes maken

Zelf geurstokjes maken

Of je het nou voor jezelf wilt maken om als een cadeautje te geven; deze DIY is heel makkelijk en snel om te maken. In deze DIY leer je hoe je zelf geurstokjes kan maken. Wat heb je allemaal nodig voor deze DIY? Een soort fles van glas met een kurk of dop, 120 ml VG (vegetable glycerine), 20 druppels lavendel olie (of een andere geur), 7 saté stokjes, plakband, een rol lint en wat verse takjes rozemarijn (optioneel).

Stap 1: Als je deze DIY wilt weggeven als cadeautje moet je met plakband de stokjes aan elkaar plakken. Als je ‘m voor jezelf maakt kan je deze stap overslaan.

Stap 2: Schenk de 12o ml vegetable glycerine in de fles.

Stap 3: Doe hierna 20 druppels van de geur olie (welke je zelf hebt uitgekozen) bij de glycerine in de fles. Als je het als cadeau wilt geven moet je de dop erop doen. Zo niet, dan kan je de stokjes erin stoppen.

Stap 4: Als je deze geurstokjes als cadeau wilt geven moet je ervoor zorgen dat de stokjes aan de fles vastzitten. Wikkel de stokjes 1 keer in het lint en maak het daarna vast aan de fles. Tussen de strik van het lint kan je verse takjes hangen.

Je kan nu genieten van je eigen gemaakte geurstokjes.

diy-essential-oil-reed-diffuser-giving-gift d diy-essential-oil-reed-diffuser-step1 diy-essential-oil-reed-diffuser-step2 diy-essential-oil-reed-diffuser-step3 diy-essential-oil-reed-diffuser-step4 diy-essential-oil-reed-diffuser-ribbon diy-essential-oil-reed-diffuser-table

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider