Thema hotel

Een felle kleur in de slaapkamer of een wc met een strand thema vinden de meeste onder ons waarschijnlijk al behoorlijk opvallend in huis. Nadat je de foto’s in deze post hebt gezien lijkt een knal paars met geel behang in de woonkamer ineens zo gek nog niet.
Wereldwijd zijn er een paar hotels die  misschien wel een klein beetje zijn doorgeslagen op het gebied van thema’s in de hotelkamer.

them groot

Starbuckskamer in Korea
Kan jij niet genoeg krijgen van jouw caramel frappuccino of chai tea latte? Goed nieuws voor de Starbucks verslaafden onder ons. In Korea heeft het interieur bedrijf Cosy Design House een hotelkamer met een Starbucks thema gemaakt. Je kan hier slapen in een enorme Starbucks kop, maar of er in de minibar in de kamer ook caramel macchiato’s staan is onbekend.

thema7

 

Iphone kamer in Korea
Deze iPhone kamer is door hetzelfde bedrijf gemaakt als de Starbucks kamer. Dus als je niet zo van koffie houdt, maar wel graag een thema kamer wil is het misschien een optie om een nachtje door te brengen in een iPhone bed.

thema6

 

Badman hotelkamer in Eden
Met Eden bedoelen we natuurlijk niet Eden in Nederland. Dit Badman hotel staat in Taiwan en is eigenlijk een motel. Voor $50 kun je drie uurtjes in deze grot achtige kamer met badman thema doorbrengen.

thema5

IJshotel in Zweden
Dit spectaculaire hotel staat in Jukkasjärvi is Zweden. Muren, vloer, meubels… alles is hier gemaakt van ijs. Heel indrukwekkend, maar niet echt iets voor de koukleumen onder ons.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider