5 Inrichtingen die je kijk op jouw interieur doen veranderen

5 Inrichtingen die je kijk op jouw interieur doen veranderen

Heb je door te veel woonmagazines gebladerd en te vaak naar grote en luxe home make-overs op tv gekeken en baal je nu een beetje van jouw eigen saaie interieur? Nergens voor nodig! Na het zien van de vreselijke woon-, slaap- en badkamers hieronder ben jij zeker weten weer blij met jouw ouwe vertrouwde woonkamer!

 

Mix and match
Degene die deze woonkamer heeft ingericht was wel erg weg van de tartan print en van mix and match. Een printje in verschillende accessoires terug laten komen is leuk, maar dit gaat net wat te ver.

lelijk

 

 

Vloerbedekking overal
Vloerbedekking is lekker zacht, maar deze vloerbedekking is iets te veel van het goede. En dan hebben we het nog niet eens over de kleurencombinatie van deze kamer. Wij vragen ons af of de schilderijen en het behang ook van een groezelige zachte stof zijn gemaakt.

lelijk1

 

 

Lekker los met print en kleur
Er is niks mis met een leuk printje op de muur of een felle kleur in de kamer, maar deze combinatie van kleuren en printjes is iets minder geslaagd.

lelijk2

 

 

Van alles wat
Als je niet precies weet wat je met de kamer wilt, doe dan maar gewoon anders moet de eigenaar van dit huis hebben gedacht. Bloemenbehang (zelfs op het plafond), romantische Franse stoelen, modelauto’s en motoren als decoratie en keukenkastjes in alle kleuren van de regenboog bleek niet zo’n geslaagde combinatie zoals je ziet.

lelijk3

 

Landelijk interieur op de verkeerde manier
Als we dit interieur zouden beschrijven met de woorden veel hout en veel groen in huis, zou je heel misschien een beeld van een natuurlijk landelijk interieur in je hoofd voor je zien. Jammer genoeg ziet de ware inrichting van dit interieur er niet zo uit…

lelijk4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider