Zwart witte slaapkamer

Zwart witte slaapkamer

Van alle kleuren uit de wereld eindig je soms gewoon met de twee meest basische kleuren: wit en zwart. Het zijn beiden niet eens echt kleuren en ze zijn elkaars tegenpolen, maar ze maken samen zo’n mooie combinatie. En als je ergens deze kleurencombinatie toe moet passen is dat de slaapkamer.

bw1 bw2 bw3Zwart is een intimiderende en dramatische kleur en het werkt zelden bij gebruik op de muren. De slaapkamer is de perfecte plek voor één of meer zwarte muren. De kamer moet privé en donker aanvoelen. Het zal niet erg licht zijn gedurende de dag, hoe groot je ramen ook zijn, maar de slaapkamer is om te slapen en dit kan je helpen te ontspannen.

bw4 bw5Als je toch niet weg bent van al dat zwart kan je er ook voor kiezen om alles wit te verven en met zwart te decoreren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte lamp, zwart beddengoed enzovoort.

bw6 bw7Door het wat levendiger te maken in een kamer met alleen maar zwart en wit kan je ervoor kiezen om wat patronen toe te voegen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een tapijt met een bloemenprintje of een mooi deken voor op bed met een ander leuk printje. Doe vooral wat jij zelf mooi vindt!

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider