Zwart keuken

Zwart keuken

Zwart, het blijft voor veel mensen een kleur die niet echt in het interieur thuishoort. Veel mensen vinden zwart niet erg voor kleine details of voor bijvoorbeeld een zwarte leren bank in een licht interieur, maar zwart als hoofdkleur wordt meteen afgeschreven. Zonde, want zwart is een hele mooie klassieke kleur die het juist in het interieur ook heel erg goed doet.

Wanneer je ervan overtuigd bent dat zwart in het interieur mooi kan zijn, maar het niet ziet zitten om een zwarte woonkamer of slaapkamer te hebben kun je denken aan een zwarte keuken. Want ook in deze ruimte staat zwart chic, elegant, modern en strak. Zeker in de keuken is zwart ook een hele praktische kleur omdat op wit alle vlekken te zien zijn en op zwart zie je beschadigingen en vlekken minder snel.

Zwart kun je op verschillende manieren in de keuken verwerken, het simpelst en het goedkoopst is om te kiezen voor een zwarte muur, extra leuk is om dan krijtbord verf te nemen. Op deze manier kan je ook boodschappenlijstjes, recepten of bijvoorbeeld weekmenu’s op de muur schrijven in de keuken. Een andere manier om zwart te verwerken in de keuken is door het aanrecht en de kastjes in deze kleur uit te kiezen.

zk

zk1

zk2

zk3

zk5

zk6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider