Zolder ideeën

Vaak wordt er bij ruimtegebrek in huis van de zolder een slaapkamer gemaakt, of wordt de zolder gebruikt als washok. Als je echter al genoeg slaapkamers hebt en de wasmachine en droger ook ergens anders kwijt kan, super er superveel leuke opties voor een zolder.

zolder

Leeshoek
Maak een knusse leeshoek van de zolder. Het enige wat je nodig hebt is een knus hoekje, planken vol met boeken en tijdschriften, matras en een hele boel dekens en kussen.

 

zolder2

Tv-kamer op zolder
Tover de zolder om tot een kamer waar je heerlijk tv en films kan kijken. Plaats een tv, wat banken en eventueel zitzakken en je hebt binnen no-time je eigen bioscoop! Je kan ook in plaats va een tv een beamer op hangen en films op een witte muur projecteren.

 

zolder3

Studeerkamer op zolder
De zolder is niet de eerste plek waaraan je denkt voor een studeerkamer. Toch kan de zolder zoals je ziet dienen als een mooie en fijne werkplek. Het is wel fijn om een zolder met een raam te hebben als je van de zolder een werkplek maakt. Een zolder die enkel verlicht is met kunstlicht is niet fijn om in te werken.

 

zolder4

Kast op zolder
Geen ruimte meer in de kast voor alle kleding? Maar dan een walk-in-closet op zolder!

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider