Zelf schommel maken

Zelf schommel maken

Als je een huis hebt met een grote tuin en zeker als je een grote boom hebt staan weet je hoe het is om lekker buiten te zetten en te relaxen. Het voordeel van zo’n grote boom is dus dat het schaduw biedt op warme zomerdagen en je kan er een schommel aanhangen. Zelf een schommel bouwen is niet erg moeilijk, wij hebben hier leuke ideeën voor schommels.

tree-swing

Als je een boomschommel wilt maken, heb je een stevige plank nodig, touw en een stevige haak waar de schommel aan blijft hangen. Voor de volledige tutorial kan je een kijkje nemen op deze siteskateboard-swing

Dit is een hele gemakkelijke voor de lichte vriendjes of vriendinnetjes onder ons. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een oude skateboard en touw. Wees voorzichtig, als je zwaarder bent dan 17 kilo zou ik twee keer nadenken voordat je plaats neemt op deze schommel.

backyard-swing

 

Dit is een heel leuke alternatief voor de boomschommel. Deze kan je zelf maken, of kopen. Zorg wel dat ‘ie stevig is als je ‘m zelf gaat bouwen.

pallet-swing

 

Dit is een bekende, namelijk een palet. Voor de volledige tutorial kan je een kijkje nemen op deze site.tree-tire-swing21

Dit is natuurlijk de enige echte old school schommel. De schommel met een autoband. Het enige wat je hiervoor dus nodig hebt is een band en stevig touw, oh en een boom.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider