Zelf iets maken van hout

Zelf iets maken van hout

Het is op dit moment heel erg hip om zelf iets te maken voor in je huis. Meestal maak je dan iets van hout, want hout is handig en het past overal bij. Een ander voordeel van hout is dat het ook best goedkoop is. Als je bijvoorbeeld iets van pallets wilt maken, dan kun je ze meestal gewoon gratis ophalen! Van pallets kun je eigenlijk alles maken, meubels en accessoires. Van pallets kun je bijvoorbeeld een heel handig en mooi foto rek maken. Je verft of lakt je pallet en je maakt er een paar leuke haakjes aan. Pallets zijn meestal groot, dus dan is je kale muur ook meteen een beetje opgevuld!

Van hout kun je natuurlijk nog veel meer maken. Een krukje bijvoorbeeld! Daar heb je gewoon een plakje boomstam voor nodig. Dat is dan de bovenkant van je krukje. Het enige dat je dan nog moet doen is pootjes maken. ook dat kun je van hout proberen te maken, of je koopt gewoon kant en klare pootjes in de winkel. Als je pootjes toch een beetje te moeilijk vindt, dan kies je gewoon voor wielen. Het plakje hout moet dan wel recht zijn, want anders komen niet alle wielen op de grond.

Als je echt iets makkelijks wilt maken van hout, dan kun je een kleine houtstapel aanleggen in je huis. Bijvoorbeeld naast de bank. Het is dan wel handig om even een stukje af te timmeren aan de muur want anders rolt alles steeds weg. Je krijgt zo meer warmte en sfeer in je huis door alleen een houtstapel te maken. Super makkelijk!

Zelf iets maken van hout

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider