Zelf decoratie maken voor in huis

Zelf decoratie maken voor in huis

Wanneer je denkt aan materialen om een DIY mee te doen of om mee te knutselen denk je vast niet meteen aan lucifers. Toch kun je verassend veel creatieve dingen doen met lucifers. Je kunt er huisjes mee bouwen, een patroon mee maken, het doosje van de lucifers decoreren of een schilderij maken met lucifers erop.

Over het laatste, een schilderij maken met lucifers erop, gaat deze DIY. ER zijn verschillende manieren om een schilderij te maken met lucifers, hieronder bespreken wij deze manier en we sluiten het artikel af met een paar voorbeelden.

Als eerste moet je kiezen of je nieuwe lucifers gaat gebruiken, die nog niet aangestoken zijn, of kiest voor de robuuste look van aangestoken lucifers. Zo heb je de keuze uit een rode bovenkant of een zwarte of witte bovenkant, dat licht aan hoe land je de licifer laat branden. Denk er wel aan dat als je een witte of zwarte bovenkant wilt, je de lucifers wel eerst allemaal aan moet steken voor je ze kan gebruiken.

Je kan de lucifers vervolgens op verschillende manieren op een stuk hout plakken. De ene manier is om de lucifers rechtop neer te zetten, hier heb je hele stevige lijm voor nodig en wat handigheid, de andere manier is op de lucifers plat op te plakken in een bepaald patroon.

Bekijk hier onder de voorbeelden:

luci luci1 luci2 luci3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider