Zachte plaids

Zachte plaids

Het is herfst en dat betekent dat de winter ook weer onderweg is. En de winter betekent kou, kou en nog eens kou. Nou zitten er natuurlijk ook voordelen aan die kou, zoals bijvoorbeeld lekker op de bank zitten met zachte, warme plaids. Dat is dan ook precies wat wij jullie in deze post gaan laten zien: heerlijke winterplaids.

Je hebt plaids in verschillende maten, kleuren en materialen. Elk interieur vraag om een ander plaid, vandaar dat wij hieronder een paar verschillende plaids hebben verzameld. Welke past het beste bij jouw interieur denk je?

Ikea Ofelia deken, €19,95
Dit kleed van Ikea heeft een apart textuur, de deken is namelijk een soort van geplooid. Door de witte kleur en de zachte en liefelijke uitstraling doet dit plaid het vooral erg goed in een romantische kamer. De deken is niet super warm, maar wel heel erg decoratief.

 

Pottery Barn Faux fut throw, $129,-
Deze throw van Pottery Barn straalt ultieme luxe uit. De deken is gemaakt van donker karamelkleurig nepbont en is heerlijk zacht en warm. Faux fur plaids doen het vooral goed in landelijke en natuurlijke interieurs.

 

Bloomingville plaid diamant zwart grijs, €179
Bloomingville is een merk dat bekend staat om het gebruik van grafische print op haar producten. Zo is ook dit kleedje voorzien van een diamantprint in het zwart. Het plaid is vrij neutraal qua kleur en past dus bij bijna elk interieur!

Zachte plaids

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider