Woonkamer zwart wit

Woonkamer zwart wit

Voor het interieur van de woonkamer zijn er ontelbaar veel kleurencombinaties te verzinnen. Hoe jou niet zo van felle kleuren en schreeuwerige combinaties? Dan is een zwart wit inrichting in de woonkamer misschien wel iets voor jou!

Zwart met wit is een tijdloze kleurencombinatie, zowel op het gebied van mode als van interieur. Ook zijn het twee basiskleuren, waardoor ze makkelijk zijn te combineren met heel veel andere kleuren. Voor een zwart witte woonkamer kun je bijna elke kleur wel gebruiken als een accentkleur. Vaak wordt er voor de combinatie van zwart, wit en rood gekozen maar de laatste tijd zien we ook de combinatie zwart, wit en goud steeds vaker terug in het interieur.

Een zwart wit interieur is een hele handige basis voor de woonkamer omdat je de detailkleur nog gemakkelijk kunt veranderen. Op deze manier kun je goed inspelen op de trends op het gebied van interieur. Is brons bijvoorbeeld heel populair, dan verwissel je een paar woonaccessoires voor bronzen exemplaren en je hebt de trend alweer in huis.

De kleurencombinatie zwart wit is niet specifiek gekoppeld aan een bepaalde interieurstijl, er zijn meerdere stijlen waarin deze kleurencombinatie goed tot zijn recht komt. Hieronder staan een paar voorbeelden van zwart witte woonkamers.

zwart zwart1 zwart2 zwart3 zwart4

Bron: Pinterest

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider