Woonkamer inrichting inspiratie

Woonkamer inrichting inspiratie

Als je opzoek gaat naar inspiratie voor de woonkamer kom je onmogelijk veel woonkamers tegen met verschillende stijlen en kleuren. Vandaag hebben wij een paar leuke inspiratie beelden onder elkaar gezet waaruit je misschien wat inspiratie en ideeën kunt halen voor in jouw eigen woonkamer. Kijk je mee?

 
Kleurrijke woonkamer
Een kleurtje in de woonkamer maakt de ruimte meteen vrolijk en gezellig. Je kunt natuurlijk besluiten om kleur toe te voegen door een muur te verven, maar ook meubels kunnen een opvallende kleur hebben. In de woonkamer hieronder zie je een gave blauwe bank, de kleur van de bank komt ook in de rest van de woonkamer terug wat zorgt voor een mooi geheel.
woon1

 

Originele woonkamer
Veel mensen hebben een woonkamer in een moderne, landelijke of industriële stijl. De woonkamer hieronder heeft een combinatie van verschillende woonstijlen door elkaar, wat een heel leuk en speels effect geeft. De grijze poefjes en de lamp met de opvallende vormen geven de woonkamer iets unieks.
woon2

 

Woonkamer met bruintinten
De woonkamer in de foto hieronder heeft een natuurlijke en rustgevende uitstraling. Qua kleuren is er veel gebruik gemaakt van lichte kleuren zoals beige en crème. De detailkleur in deze woonkamer is een warme kleur bruin die je vooral terug ziet in het leer. In de woonkamer zie je veel natuurlijke materialen terug, niet alleen leer maar ook riet en hout. Alle woonaccessoires en decoraties zijn mooi op elkaar afgestemd.
woon

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider