Woonkamer accessoires

Woonkamer accessoires

In de zomer ben je veel buiten vanwege het lekkere en warme zomer weer. Je richt je meer op je tuin en misschien ook een leuke hoek voor de kinderen. Je probeert een rust plek te creeën voor jezelf en te genieten van de zomer. Je bent dus meer buiten dan binnen.

Wanneer in de winter dit weer gaat veranderen naar de donkere en koudere maanden van het jaar. Ga je weer meer binnen zitten en dan wil je wel dat je woonkamer en knus en gezellig bij ligt, ook al is het rommelig en liggen er overal spullen van de door-de-weekse dagen. Maakt niet uit. Deze eyecatchers in je woon zullen ervoor zorgen dat als je je woonkamer binnen komt je je spullen niet meer zo rommelig ergens zet. Je wilt dan ook wel dat de woonkamer en netjes bij blijft liggen, zodat je een nieuwe rust en geniet plekje hebt voor jezelf.

Just like in the movies…

Met deze geweldige lamp lijkt het net alsof je op een filmset bent. Kom in de sferen van acteren en drama. Met deze lamp in je woonkamer ben je zeker van genoeg licht in elke hoek. Zolang voor de mensen in huis geen drama wordt…

De beste bar in de hele wereld…

Al je favoriete dranken bij elkaar en dat nog wel in een wereldbol. Nu heb jij je eigen bar die de beste is van de hele wereld(bol). Impress your guests met deze eyecatcher in je woonkamer en laat ze voelen alsof ze in een één of ander mooie, dure en luxe bar zijn beland.

Gedachtes aan de muur…

Quotes. Teksten. Zinnen. Woorden. Lyrics. Bedenk op welk punt je in je leven bent en denk na over je nu aanspreekt aan quotes. Wat zorgt er elke dag weer voor dat je vooruit kom? Wat heeft je verder gebracht? Hang die woorden, zinnen, quotes, teksten of lyrics op op een plek waar je het elke dag kan zien. Zo ben je elke keer meteen klaargestoomd voor het volgende in je leven.

Boek als plank…

Heh? een boek als plank? Ja. Dat is pas een eyecatcher. Kies wel voor oude boeken. Of koop speciaal hiervoor nieuwe. Bevestig ze zodanig dat je het boek niet vies of lelijk maakt, waardoor niet mee volledig intact is.

Behang van wereldklasse…

Nog iets voor aan je muur: de wereld als behang. Onwijs gaaf! Aan behangen is niets bijzonders, maar als het eenmaal hangt… Een absolute eyecatcher voor in een mooi hoek van de woon kamer. Denk ook aan, als je een wat bredere muur hebt en geen hoek, aan wereld delen. Het kan voor sommige wat overdreven zijn, maar voor de crea bea´s onder ons is dit zeker een aanrader! Een van onze favoriete woonaccessoires 🙂

Woonkamer accessoires 1

 

wereld kaart woonaccessoires

Grote lamp woonkamer

quotes aan de muur

House doctor woonkamer woonaccessoires

Woonkamer accessoires

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door