Witte slaapkamer inspiratie

Witte slaapkamer inspiratie

De kleur van de slaapkamer is iets waar veel mensen vaak lang over tobben. Ga je voor een rustige kleur of kies je juist weer voor een wat opvallendere kleur? Als je dit artikel hebt aangeklikt is er een grote kans dat jij het liefst een kamer wil in een lichte, rustige kleur zoals wit. Wit is een prima kleur voor de slaapkamer, de kleur straalt puurheid en rust uit en is heel sereen. Ideaal dus om je lekker in te ontspannen.

En geheel witte slaapkamer is een optie die je kunt overwegen. Sommige mensen vinden een totaal witte slaapkamer mooi, anderen vinden dit net iets té. Als je ervoor kiest om echt alleen wit in de slaapkamer te gebruiken en verder geen andere kleur dan is het wel verstandig om te variëren in materiaalgebruik om de ruimte toch nog levendig en gezellig te maken.

Natuurlijk kun je wit ook net zo goed met een of meerdere andere kleuren combineren. Wit is de meest basic kleur die er is, en kan goed samen met echt elke kleur die er bestaat. Een bekende en klassieke combinatie is zwart en wit samen, de combinatie is echt tijdloos. De laatste tijd wordt wit ook steeds vaker gezien in combinatie met goud/koper en een beetje groen in de vorm van planten of cactussen. Als je van een Scandinavische stijl houdt kun je wit ook goed combineren met pasteltinten en geometrische vormen.

white

white1

white2

white3

white4

white5

white6

white7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider