Witte bank combineren

Witte bank combineren

Als je een nieuwe bank gaat uitzoeken denk je misschien niet meteen aan een witte bank. Een witte bank wordt namelijk snel vies en het staat misschien een beetje saai. Gelukkig is dat niet waar en kun je een witte bank super makkelijk combineren en een witte bank staat meestal juist erg gezellig. Je kunt er namelijk heel makkelijk allemaal gekleurde kussens op leggen zonder dat het te druk wordt. Vaak wordt een witte bank gecombineerd met zwart of donkergrijs omdat het contrast dan extra groot is.

Wit staat trouwens ook heel erg mooi bij hout. Door deze combinatie wordt het wit iets warmer omdat hout een warme kleur heeft. Op de afbeeldingen hier onder kun je goed zien hoe je een witte bank kunt combineren. Op de eerste afbeelding is het interieur heel erg basic gehouden.

De bank is ook niet helemaal wit, maar eerder een beetje crèmekleurig. Deze kleur is iets warmer en gezelliger dan strak wit. Op de tweede afbeelding is te zien dat een witte bank erg leuk staat bij natuurlijke materialen. De bank op de laatste afbeelding is juist heel erg strak en modern, net als de rest van de inrichting. Je kunt dus eigenlijk heel erg veel kanten op met een witte bank.

wit wit2 wit3 wit4 wit5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider