Witte badkamer

Witte badkamer

De badkamer is niet de plaats om onnodige functies te gebruiken. In de badkamer moet je je richten op de functie en bruikbaarheid. Het is de reden waarom de kleur soms lastig kan zijn. Witte badkamers, die eenvoudig zijn van nature maken het gemakkelijker om een frisse en schone ambiance te creëren. Tevens dwingen witte badkamers je er toe om creatief te zijn bij het gebruik van kleuren en details, om op deze manier aandacht te vestigen op specifieke elementen in de badkamer.

Laat een kleine badkamer ruimer voelen door het gebruik van wit als de primaire kleur gecombineerd met glazen douche wand en grote spiegels. Het zal er eenvoudig maar chique uitzien als je strakke lijnen en minimalistische inrichting gebruikt. Je kan een beetje warmte toe voegen aan een witte badkamer met toevoeging van een aardse kleur. Dat kan zijn in de vorm van tegels, een kleine deken, enz. De wanden kunnen ook worden voorzien van een gebroken witte kleur zoals een zeer zachte beige of pastel kleuren. Op deze manier zal de badkamer nog steeds een ruim en luchtig gevoel hebben, maar het kleurenpalet zal niet zo hard en koud als wit zijn.

Hieronder hebben we voorbeelden van mooie witte badkamers.

large-contemporary-white-bathroom-accent-piece make-small-bathrooms-feel-spacious-using-white small-bathroom-white-and-concrete white-bathroom-bit-warm-decor-add-a-carpet white-bathroom-interesting-ceiling-design white-walls-bathroom-design-glass-shower-door

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider