Winterklaar maken tuin

Winterklaar maken tuin

Grote kans dat jij deze zomer heel wat uurtjes heb doorgebracht in de achtertuin. Lekker zonnen, met de familie avondeten of met vrienden tot de late uurtjes een wijntje drinken in de tuin. Nu de koudere maanden er aan komen geven veel mensen in de tuin zitten al snel op, omdat het in de winter vaak koud en regenachtig is. Maar als je de tuin klaar maakt voor de winter, heb jij ook dit seizoen iets aan de achtertuin!

Als je op internet op zoek gaat naar tips om de achtertuin winterklaar te maken komen er veel artikelen naar boven die gaan over het gereed maken van het gazon, het beschermen van de planten tegen de kou en het afsluiten van de buitenkraan. Vandaag gaan wij het hebben over een andere manier van het winterklaar maken van de achtertuin. In dit artikelen gaat het niet over de planten en de potgrond, maar juist over gezelligheid en warmte in de achtertuin brengen.

Warmte in de achtertuin
Ook in de winter kan je nog met vrienden ’s avonds in de tuin zitten met een (gluh)wijntje. Om te zorgen dat jij en de gasten niet bevriezen is het leuk om een terraskachel of een vuurschaal te kopen en daar met de stoelen om heen te zitten. Niet alleen geeft het vuur warmte, het ziet er ook nog eens super gezellig uit. Als je een overdekt stukje terras hebt kun je ook goed een terraswarmer ophangen zodat je in de wintermaanden er buiten toch nog warmpjes bij zit.

Leven in de tuin
Door vogelhuisjes en vetbolletjes op te hangen in de tuin zorg je voor wat leven. In de winter ziet de achtertuin er snel verlaten en somber uit, wanneer er wat vogeltjes door de sneeuw hoppen ziet de tuin er al meteen veel levendiger uit.

winter

winter1

winter2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog