Wereldkaart op de muur

Wereldkaart op de muur

Zoals je misschien al hebt gezien, hebben wij hier al een DIY over geschreven. Het is heel leuk om zelf te doen, maar als je geen zin hebt om het zelf te maken, of geen tijd, dan kan je ze ook makkelijk kopen.

Vaak komen ze voor in verschillende formaten. En in poster vorm. Dat is het fijne ervan, want het materiaal daarvan hangt mooier en werkt prettiger. We hebben het nu dan ook over de wereldkaarten die je aan de muur kan hangen. Deze inspiratievolle kaarten kunnen zo enorm mooi staan in kamers.

Een leuke tip is om de poster ergens op een grote muur te hangen waar je het altijd wel kan bekijken. Het geeft een nieuwe en frisse blik op de wereld en zorgt voor instant inspiration. Wat je nog meer kan doen is, als het een wereldkaart is, overal waar jij bent geweest, om daar iets van vlaggetjes in te prikken. Check onze DIY hiervoor.

De kaarten verschillend van de wereld tot aan de verschillende werelddelen. Ook losse landen of zelfs steden zijn te koop in poster vorm. Als je van reizen houdt, is dit een perfecte manier van het verbreden van je horizon.

Het creatieve aan deze kaarten is dat ze gewoon in allerlei kleurtjes te koop zijn, maar ook gewoon in neutrale kleuren als zwart, wit en grijs.

Kijk mee naar de plaatjes beneden voor wat inspiratie.

Wereldkaart voor aan de muur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider