WC gezellig maken doe je zo!

WC gezellig maken doe je zo!

Ook een wc kun je gezellig maken als je je huis gaat inrichten of opknappen. De wc is namelijk de ruimte die vaak wordt overgeslagen of die pas als laatste wordt aangepakt in huis. Dat is natuurlijk zonde! Want met een beetje verf, leuke plankjes en een paar accessoires kun je je wc een hele andere uitstraling geven. Het is natuurlijk belangrijk dat het er schoon, strak en netjes uitziet. Maar een beetje gezelligheid kan geen kwaad, daarom in dit blog: Een wc gezellig maken doe je zo!
Bekijk ook:

Ideeën om jouw toilet te pimpen

Op het toilet brengen we gemiddeld 15 minuten per dag door en het mag er best gezellig uit zien. Ook als dit betekent dat we er waarschijnlijk nog net even wat langer blijven zitten. Zeker nu velen van ons de mobiele telefoon meenemen naar het toilet.
Met accessoires kan je een saai toilet omtoveren tot het gezelligste kamertje in huis. Vergeet ook niet om wat leuke tijdschriften en boeken neer te leggen zodat iedereen lekker blijft hangen.

Op de eerste foto zie je bijvoorbeeld dat er mooie houten planken boven de wc gehangen zijn waar frisse handdoeken op liggen en een paar andere handige spulletjes. De muur achter de wc heeft een mooie basiskleur zodat het rustig maar wel gezellig is in de wc.

Op de tweede zie je dat er grappige accessoires gebruikt zijn om de wc iets meer sfeer te geven. Je kunt nu super veel leuke dingen krijgen waar je je wc rollen aan op kunt hangen.
Een ander leuk idee is om een spiegel op te hangen. Hierdoor lijkt het kleinste kamertje net wat groter en het is nog handig ook.

Een WC gezellig maken met accessoires

Een plant, een mini boompje of mooie bloemen passen ook goed in de wc. Als je een grote wc hebt of een wc in een badkamer is dit vooral een aanrader. Op de afbeeldingen hieronder staan een paar gezellige wc’s en badkamers met mooie kleuren of juist opvallende accessoires zodat je alvast inspiratie op kunt doen om jouw wc gezellig te maken.

wc gezellig maken
wc aankleden accessoires
wc inspiratie voorbeelden
toilet pimpen
ideeën wc inrichting

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider