WC gezellig maken

WC gezellig maken

Ook een wc kun je gezellig maken als je je huis gaat inrichten of opknappen. De wc is namelijk de ruimte die vaak wordt overgeslagen of die als laatste wordt aangepakt en dat is natuurlijk zonde. Met een beetje verf, leuke plankjes en een paar accessoires kun je je wc een hele andere uitstraling geven. Het is in ieder geval belangrijk dat het er schoon, strak en netjes uitziet.

Op de eerste afbeelding zie je bijvoorbeeld dat er mooie houten planken boven de wc gehangen zijn waar frisse handdoeken op liggen en een paar andere handige spulletjes. De muur achter de wc heeft een mooie basiskleur zodat het rustig maar wel gezellig is in de wc. Op de tweede afbeelding zie je dat er grappige accessoires gebruikt zijn om de wc iets meer sfeer te geven. Je kun nu super veel leuke dingen krijgen waar je je wc rollen aan op kunt hangen.

Een plant, een mini boompje of mooie bloemen passen ook goed in de wc. Als je een grote wc hebt of een wc in een badkamer is dit vooral een aanrader. Op de afbeeldingen hier onder staan een paar gezellige wc’s en badkamer met mooie kleuren of juist opvallende accessoires zodat je vast inspiratie op kunt doen.

wc wc2 wc3 wc4 wc5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider