Wat kost camerabewaking?

Wat kost camerabewaking?

Camerabewaking

Het belang van camerabeveiliging is heel erg groot. Het schrikt inbrekers, of andere mensen met kwade bedoelingen af, en het kan uw huis/bedrijf heel goed beschermen. U kunt bijvoorbeeld ook een knokploeg inhuren om uw huis te beschermen, dit kost alleen veel meer geld. Camerabeveiliging kost namelijk relatief gezien helemaal niet zoveel geld.

U zult zich nu waarschijnlijk afvragen hoeveel camerabeveiliging dan kost? Hieronder zetten wij voor u de prijzen op een rijtje van de meest gangbare camera’s. Allereerst kijken we echter naar welke soorten camera’s er allemaal zijn.

Soorten

De dummy camera is de meest simpele maar toch een erg effectieve camera. Deze camera kunt u al vanaf €10 kopen. Een dummy camera is dusdanig vormgegeven dat het lijkt op een echte camera. Het leuke is dat het gewoon een neppe camera is die niet werkt. Toch schrikt het mensen heel erg af.

Een andere keuze is de nachtzicht camera. Het voordeel hiervan is dat deze camera in de nacht haarscherpe beelden maakt. Door gebruik te maken van bepaalde lichten, is het mogelijk om deze beelden erg scherp te krijgen. De prijs hiervoor ligt tussen de €50 en €200.

De één na laatste camera is een dome camera. Het voordeel hiervan is dat deze bijna niet opvalt doordat een dome camera erg klein is. Het nadeel van dit formaat is echter dat het inbrekers wellicht niet zal afschrikken. De prijs van een dome camera bij €100.

Tot slot, de beweegbare camera. Deze camera kan 360 graden draaien, hierdoor heeft hij overzicht in uw hele huis of tuin. De camera kunt u kopen vanaf €75.

Prijzen 

Soort Camera Prijs
Dummy camera Vanaf €10
Nachtzicht Vanaf €50
Dome camera Vanaf €100
Beweegbare camera Vanaf €75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief het plaatsen van de gehele camera-installatie. Het betreft dus enkel de aankoopprijs voor de desbetreffende camera.

Meer informatie vind je op alarmsysteem info.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door