Washi tape muur

Washi tape muur

Washi tape , ook wel masking tape genoemd, is een decoratief soort tape dat je voor eindeloos veel dingen kunt gebruiken. Washi tape is een soort afplakband, qua structuur lijkt het een beetje op schilderstape. Washi tape is gemaakt van rijstpapier en daardoor heel anders dan decoratief plastic plakband. Washi tape kun je ergens opplakken, en het met net zo weinig moeite het er weer af halen zonder het oppervlakte te beschadigen. Washi tape is verkrijgbaar in allemaal verschillende kleuren, motiefjes en groottes.

Zoals we al zeiden kan je enorm veel dingen met washi tape doen. Het decoratieve tape is ook enorm leuk om te gebruiken in het interieur, zoals bijvoorbeeld op de muur. Je kunt de washi tape gebruiken om woorden, leuke figuurtjes en tekeningen en patronen op de muur te maken. Wanneer je foto’s of posters ophangt kan je met washi tape een mooie lijst hier omheen maken. Vooral grafische patronen met rechte, strakke lijnen en diamant-achtige vormen zijn op dit moment enorm populair.

Hieronder vind je een heleboel inspiratiefoto’s voor het gebruik van washi tape op de muur. Zoals je ziet zijn er heel veel verschillende patronen, stijlen en kleuren mogelijk! Welke van de onderstaande washi tape creaties zou jij wel in huis willen?

washi

Pi

washi1

washi2

washi3

washi4

washi5

washi6

washi7

washi8

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider