Wanddecoratie

Wanddecoratie

Kale muren zijn heel erg saai en te drukken muren maken je huis rommelig, maar wat moet je dan wel aan de wand hangen? Het ligt eigenlijk heel erg aan het interieur dat je hebt. Bij een erg strakke inrichting kun je sneller iets aan de muur hangen dat niet zo strak is. Het past dan beter omdat het niet rommelig wordt. Je kunt natuurlijk ook alles in de zelfde stijl doorvoeren, maar soms is het leuk om juist het tegenovergestelde te doen.

Bij een vintage of landelijk interieur kun je dan hele mooie strakke lijsten aan de muur hangen. De combinatie van interieur met wanddecoratie op afbeelding één hier onder is heel erg gaaf. Je kunt zelf ook veel leuke items voor aan de muur maken. Met een sterke tak uit het bos en een paar touwtjes kun je al ver komen. Je zou zo iets kunnen maken dat je op de tweede afbeelding hier onder ziet. Het grappige van dat item is dat het in een ‘oude stijl’ gedaan is. De foto’s zijn namelijk oude polaroid foto’s.

Een spiegel doet het ook altijd goed aan de muur. Een spiegel zorgt namelijk voor een heel erg ruimtelijk effect. De kamer lijkt veel groter en je kun altijd eventjes snel kijken hoe je er uit ziet. Op afbeelding vijf en zes hier onder kun je zien dat je een wand ook op een andere manier kunt decoreren. Bijvoorbeeld met lampen, een mooie kapstok, plantjes of een grote poster. Een maar mooie dingen bij elkaar kunnen je muur ook heel erg opvrolijken zonder dat je echt een schilderij ophangt.

wand wand2 wand3 wand4 wand5 wand6 wand7 wand8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider