Walnut Mixstore in Groningen

Walnut Mixstore in Groningen

Walnut Mixstore in een bijzonder winkeltje in het noorden van ons land. Altijd al iets vintage willen hebben uit eigen land? Dit is één van de hotspots die je moet bezoeken als je in Groningen bent.

Dit leuke winkeltje zit aan de Oude Boteringestraat, in het centrum van Groningen. Ze zitten net buiten de drukke winkelstraten en dichtbij de Grote Markt en de Vismarkt. De sfeer die er hangt is ouderwets gezellig en totaal anders dan die van de grote steden.

Walnut Mixstore verkoopt diverse producten en artikelen zoals kussens en lampen, maar ook schoenen en sieraden. Het is als een lifestyle winkeltje waar je eigenlijk van alles kan vinden. Wat je daar ook kan vinden zijn boeken en tijdschriften die je niet in de gewone boekhandels of supermarkten kan kopen. Sommige artikelen die je tegenkomt in deze winkel zijn zelfs van Nederlandse designers. Het is dus niet zomaar iets. Ook voor grote dingen kan je hier terecht, denk aan kledingkasten en boekenkastjes.

Ze hebben zelfs een online shop waar je verschillende dingen kan kopen. Hier vind je meer de kleine dingen, zoals accessoires. Denk aan tassen en kopjes, maar ook notitieboekjes. Ze zijn heel divers, onwijs vriendelijk en ze verkopen super veel leuke hebben dingetjes. Echt een aanrader!

Walnut-Mixstore Mijn-Straat-Walnut-Mixstore-in-Groningen_reference

logo

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider